Den nya Huawei MateBook X Pro 2020 anländer till Chile –

Teknikjätten av Huawei presenterade idag sin nya premiumbärbar dator som gör sin officiella ankomst till Chile. Vi hänvisar till MateBook X Pro 2020.

Denna nya bärbara dator är gjord för toppledare och professionella innehållsskapare, liksom för dem som letar efter en premiumdesign.

I själva verket presenterar den en struktur unibody Metallic med en sandpolerad yta för en mjuk känsla. Den är 14,6 mm tjock och väger bara 1,33 kg.

MateBook X Pro 2020 har en 13,9-tums Ultra FullView-skärm av LTPS-typ med 3K-upplösning på 3000 x 2000 och 3: 2-aspekt, förutom att stödja HDR-innehåll. Det uppnår ett imponerande förhållande mellan skärm och kropp på 91%.

Bäst av allt är att skärmen är helt 10-punkts multi-touch och har gester på skärmen för att tillhandahålla funktioner som användare kan interagera med datorn. Dessutom har den en fysisk fingeravtrycksläsare för att enkelt låsa upp den bärbara datorn.

Du hittar den med en 10: e generationens Intel Core i7-10510U eller i5-10210U-processor och ett NVIDIA GeForce MX250-grafikkort med 2 GB GDDR4, och den har upp till 16 GB RAM-minne och upp till 1 TB SSD-minne.

Den har ett 56Wh internt batteri för att ge en autonomi för en hel dag, förutom att den har snabb laddning på upp till 65 W via USB Type C.-anslutning. Den har Bluetooth 5.0, integrerar 3,5 mm kontakt för handsfree hörlurar, två USB-typ – portar.C och en USB 3.0.

När det gäller ljudet från enheten innehåller utrustningen upp till fyra högtalare, två av dem ligger på kanterna på tangentbordet och ytterligare två ligger under utrustningen. Dessutom integrerar den upp till fyra mikrofoner och en 1 MP-kamera som är dold i tangentbordet.

Slutligen fungerar MateBook X Pro 2020 med Microsofts Windows 10-operativsystem och har Huawei Share-teknik med vilken det uppnår en interaktiv upplevelse mellan Huaweis dator och smartphone.

Pris och tillgänglighet

MateBook X Pro 2020 anländer till Chile i den vackra smaragdgröna färgen, som erbjuder en diskret grön yta som elegant omsluter ramen medan locket visar märket i guld.

Priset är 1 799 990 dollar och kan köpas från nu i Huawei-butiker, Mercado Libre och i butiker. De första enheterna levereras med MateDock 2, en adapter för att ansluta utrustningen med en extern bildskärm och erbjuder andra funktioner.

Via pressmeddelande – Huawei Chile

Relaterade artiklar

Back to top button