Den nya Google Pixel 2 stöder USB Type-C-laddning upp till 27W (uppdaterad: lol nope)

Note: We hope you enjoy reading this article: Den nya Google Pixel 2 stöder USB Type-C-laddning upp till 27W (uppdaterad: lol nope)

Gårkvällens presentation, även om den var väldigt lång, kunde inte avslöjas varje liten detalj på nya Google Pixel 2 och Pixel 2 XL. Vissa detaljer och insikter fortsätter att komma in dagen efter av presentationen, i det här fallet talar vi om en detalj som utan tvekan kommer att glädja galningar av autonomi och snabbladdning.

Verkligen, Benson Leung – Google-ingenjör känd för sitt lista av certifierade USB Type-C-kablar och för att avslöja opålitligheten hos kabeln som levereras med OnePlus 2 – avslöjade att de nya Google-smarttelefonerna de kommer att stödja laddning upp till 27W.

Levereraskommer användare att kunna lita på laddare endast från 18Wmen med en lämplig laddare – som den i nya Pixelbook, som kommer in kl 45Wtillgänglig i den amerikanska butiken för $ 60 – Pixel 2 och Pixel 2 XL kommer att kunna laddas på ett riktigt hög hastighetförmodligen slå alla branschrekord.

Slutligen avslöjade Leung också att, från och med Android Oreo, kommer Google Pixels (inklusive de från det senaste året) att kunna dra fördel av Typ-C Port Manager närvarande i det nya Linux kärna – vilket borde vara särskilt användbart för USB Type-C dockasom kan ladda batteriet och samtidigt skicka och ta emot videosignalen.

Uppdatering 07/10/2017 kl 19:50

Benson Leung klargjort att de nya Pixels inte kommer att stödja 27W laddning. Hans första inlägg är fortfarande mycket missförstått, så hans förtydligande är mer än nödvändigt. Och så här i efterhand är det inte ens första gången som några av hans uttalanden har väckt diskussion. Hitta i alla fall det ursprungliga inlägget på denna länk, och läser du det förstår du att det var svårt att tolka det på annat sätt. Nedan följer korrigeringen som en gång för alla slår fast att 18 W-laddaren som ingår i Pixel 2-paketet är den mest lämpliga för smartphones. Ingen kontrovers därför för tillfället.

Jag skulle vilja förtydliga det här inlägget eftersom Pixel 2 och 2 XL inte kommer att kunna stödja 27W-laddning. Även om telefonerna kanske kan få mer ström med USB Power Delivery när de är anslutna till en laddare med högre watt, finns det andra faktorer som kan begränsa hastigheten med vilken den laddar batteriet. Den medföljande 18W-laddaren i kartongen ger optimal laddning för Pixel 2 och 2 XL. Ledsen för förvirringen!

Relaterade artiklar

Back to top button