Den nya Galaxy S10-uppdateringen förbättrar kamera, Bluetooth och systemstabilitet

Note: We hope you enjoy reading this article: Den nya Galaxy S10-uppdateringen förbättrar kamera, Bluetooth och systemstabilitet

För en tid sedan fick Samsung Galaxy S10 en uppdatering inklusive Säkerhetskorrigering från oktober 2022. Det sydkoreanska företaget stannade dock inte där och bekräftade återigen att det är ett av företagen som tar hand om de senaste uppdateringarna för sina smartphones. Faktiskt, Galaxy S10e, Galaxy S10 och Galaxy S10+över hela Europa, får en uppdatera med firmware G97xFXXUGHVJ5. Uppdateringen, bland annat, är också tillgänglig för Galaxy S10 5G i Schweiz, med firmwarenummer G977BXXUDHVJ5.

När det gäller de nya funktionerna i den här uppdateringen, ändringsloggen nämner stabilitetsförbättringar för “Camera”-appen samt olika optimeringar för Bluetooth-stabilitet och för operativsystemet. Slutligen kunde inte säkerhetskorrigeringarna från oktober 2022 saknas. Releasen, som nämnts ovan, bör komma inom dessa veckor för alla europeiska användare, som kommer att kunna ladda ner den både manuellt och per telefon, genom att klicka på “Inställningar” och sedan på “Programuppdatering”, slutligen på “Ladda ner och installera”.

Och på tal om uppdateringar, med undantag för S10 Lite-modellen, kommer Galaxy S10-serien inte att få uppdateringen till One UI 5.0 baserat på Android 13. Utöver dessa inte direkt positiva nyheter visar Samsung dock att de inte vill glömma någon av sina enheter. I själva verket, som visas av den här uppdateringen, går ingen möjlighet förlorad att försöka förbättra användarupplevelsen på många smartphones.

Relaterade artiklar

Back to top button