Den nya Galaxy Note 4 med LTE Cat.9 har inte Snapdragon 810 utan Exynos SoC

Note: We hope you enjoy reading this article: Den nya Galaxy Note 4 med LTE Cat.9 har inte Snapdragon 810 utan Exynos SoC

Motorder! Den nya Galaxy Note 4 tillkännagavs för några dagar sedan för Sydkorea, den med snabbast anslutning LTE Cat.9 vid 450 Mbpsnår inte liknande toppar eftersom den är utrustad med SoC Qualcomm Snapdragon 810vars modem stöder aggregeringen av tre band som krävs för att gå så snabbt, men ett chip tillverkat av Samsung själv och som tillhör familjen Exynos.

LÄS ÄVEN: Snapdragon 810 är ännu snabbare på LTE-nätverk

I pressmeddelandet angående lanseringen av denna Note 4-variant nämndes faktiskt inte Qualcomm-processorn, men eftersom detta är det enda flaggskeppschippet som har meddelat stöd för ett sådant nätverk, verkade avdraget logiskt. Samsung har dock bekräftat att det är just en Exynos SoC, utan att ange exakt modell.

Faktum är att det fortfarande hade varit för tidigt för Snapdragon 810 att komma ut på marknaden, med tanke på att den nya Note 4 kommer att finnas till försäljning redan i januari, särskilt eftersom den tidigare modellen, Snapdragon 615, ännu inte har hittat sin väg. till kommersiella enheter.

Ryktena om den kommande ankomsten av en Note 4 med Snapdragon 810 hade aldrig övertygat oss, och uppenbarligen skulle vi ha gjort bättre för att förbli helt skeptiska.

Relaterade artiklar

Back to top button