Den nya Galaxy A (2018) kan komma i tre färger: det finns också “orkidégrå”

Note: We hope you enjoy reading this article: Den nya Galaxy A (2018) kan komma i tre färger: det finns också “orkidégrå”

Några veckor efter den officiella lanseringen finns det fortfarande mer eller mindre tillförlitlig information om det nya Samsung-sortimentet Galaxy A i version 2018. Efter de många ryktena om modellerna A5 (2018) och A7 (2018) är det nu upp till nya A8 (2018) att bli föremål för webbens uppmärksamhet, särskilt när det gäller dess kromatiskt utseende.

Som avslöjat av den välkände läckaren Roland Quandt på Twitter, väntas Galaxy A8 (2018) anlända i tre färgervilket också bör vara de som används på de andra enheterna på samma linje: svart, guld- Och orkidé gråeller den violetta färgen som redan setts på S8- och Note 8-serien, som du kan se på bilderna i galleriet.

Denna uppenbarelse går in i samma riktning av vissa röster som redan hörts under de senaste veckorna, därför, även om det ännu inte är officiellt, kan vi anse det som ganska tillförlitligt, med avdrag för fallets varningar.

Vid det här laget måste vi bara vänta på dagen officiell presentation av Samsung, vilket inte kan vara särskilt långt nu, också att döma av vad som hände tidigare år.

Gillar du den orkidégråa färgen, eller föredrar du att stanna på en mer klassisk svart?

Relaterade artiklar

Back to top button