Den mystiska Nokia ‘Phoenix’ med Snapdragon 710 fortsätter att lämna spår av sig själv

Note: We hope you enjoy reading this article: Den mystiska Nokia ‘Phoenix’ med Snapdragon 710 fortsätter att lämna spår av sig själv

I början av juni firades det läcka Roland Quandt hade släppt viktig information om Google och Nokia-smarttelefoner som planeras till hösten, som skulle ha antagit den nya SoC Snapdragon 710 av Qualcomm. Om nyheterna gömmer sig, när det gäller den möjliga medeldistans Pixel, har Nokias smartphone nyligen dykt upp på radarn igen.

Som Quandt själv redan hade berättat för oss är hans kodnamn Fågel Fenix och dess existens verkar bekräftas av metadata som finns i Foxconn. Det kinesiska företaget är i själva verket en partner till HMD Global i förvaltningen av det historiska finska varumärket, så dessa skulle vara ledtrådar att ta hänsyn till.

I versionsnumren för de två upptäckta varianterna (500001828 Och 500001829), finns det några värdefulla referenser: till Android-versionen eller till 8.1 Oreooch al chip integrerad i enheten, Snapdragon 710 som redan nämnts av läckare Tysk. Fortfarande för lite för att säga med säkerhet att Nokia förbereder en ny mid-high-end smartphone, men om det blir något betong-snart får vi veta mer.

Relaterade artiklar

Back to top button