Den intelligenta fläkten Xiaomi Smartmi Floor Fan 3 är redan förbeställd från Italien

rabattkod xiaomi smartmi golvfläkt 3 smart fläktkupongerbjudande

Värmen är alltmer närvarande i våra dagar och vi måste därför svalna oavsett om vi är hemma eller på kontoret. Och om vi inte har en luftkonditionering, kanske en fläkt intelligent, kan vara en lösning och det är därför den nya fläkten Xiaomi Smartmi Smart golvfläkt 3 är att hålla ett öga på, särskilt i förbeställning på Geekbuying erbjuds med rabattkod Och frakt från Italien.

Xiaomi Smartmi Smart Floor Fan 3: den nya fläkten erbjuds med rabattkod på Geekbuying

rabattkod xiaomi smartmi golvfläkt 3 smart fläktkupong erbjudande 2

Med en bestämd kompakt struktur, den nya fläkt golvet är utrustat med många utmärkta funktioner som gör att du kan ha ett svalt rum och på vissa sätt med ren luft. Detta beror på att det Smart golvfläkt 3 den är utrustad med ett anjonsteriliseringssystem. När det gäller själva ventilationen, förutom en tyst åtgärd, har den ca. 100 hastigheter, utöver frisläppandet av vind som vi kan definiera som naturligt. Spaden a 7 propellrar det möjliggör användning av olika kraft, samt att kunna orientera sig i fyra olika vinklar (upp till 120 °).

Vad gör det också intelligent är den totala ledningen på distans och via smartphone för alla funktioner som kan utföras, tack vare modulen Integrerad Wi-Fi och Bluetooth, som också kan anslutas till en röstassistent (XiaoAI). Uppenbarligen kan den justeras från originalfjärrkontrollen, men från en smartphone kan du uppenbarligen övervaka den helt. Eftersom den är trådlös använder den sedan ett uppladdningsbart batteri.

Hitta sedan den nya fläkten Xiaomi Smartmi Smart Golvfläkt 3 i förbeställning i erbjudandet med rabattkod på Geekbuying till priset av € 133,54, vilket i termer av vad det erbjuder är helt ärligt. Naturligtvis bör bekvämligheten inte glömmas bort frakt från Italien fri.

Xiaomi Smartmi Smart Golvfläkt 3 | Geekbuying

Frakt från Italien

förboka

Mer mindre ⭐️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button