Den holografiska smartphonen RED Hydrogen One kommer på sommaren, men bara i Amerika

Note: We hope you enjoy reading this article: Den holografiska smartphonen RED Hydrogen One kommer på sommaren, men bara i Amerika

Efter de första ryktena från de senaste veckorna officiell bekräftelse angående tillgängligheten av den nya RED Hydrogen One, smartphone för amatörer som kommer att vara tillgänglig från och med nästa sommar i USA och vissa latinamerikanska marknader.

Det amerikanska företaget har meddelat samarbetet med de olika operatörerna i de berörda geografiska områdena, som kommer att ta hand om distributionen av enheten: i USA arbetet anförtros AT&T Och Verizonmedan förLatinamerika det kommer vara Claro Och Telcel.

Inga speciella nyheter angående Tekniska specifikationersom förblir de som redan nämnts i vår tidigare artikel, samt en pris final för försäljningsstart. Under förbeställningsfasen var det belopp som krävdes för köpet 1 195 USDmen det är inte säkert att värdet kommer att stiga eller falla när väl den officiella fördelningen tillkännages.

När det gäller ankomsten Europaäven denna gång gömmer sig informationen.

Vi får nog vänta långt bortom esteten för att förstå om det nya Hydrogen One det kan också vara tillgängligt från oss, men i nuläget kan ingen garantera det.

Relaterade artiklar

Back to top button