Den här videon inspelad med Pixel XL i 4K kan ge dig gåshud … (uppdatering: falsk)

Note: We hope you enjoy reading this article: Den här videon inspelad med Pixel XL i 4K kan ge dig gåshud … (uppdatering: falsk)

De youtuber Ron8it har haft möjlighet att förhandsgranska Google Pixel XL, och eftersom jag video- är hans specialitet, bestämde han sig för att göra en där han visar upp kompetensen hos 4K-inspelning av enheten (och även lite av hans talang – Ed).

Resultatet finns i slutet av artikeln: videon gjordes på två dagar och har bara ett minimum färgkorrigering genomförs genom Davinci. Scenerna i slow motion och i time-lapse gjordes direkt av Pixel XL.

LÄS ÄVEN: DxOMark: Pixels är de bästa kameratelefonerna som någonsin provats

Enligt författaren slår den största av de nya Google-smarttelefonerna iPhone 7 Plus med slutna ögon, även om elektronisk stabilisering det kunde ha varit bättre. Vad tycker du om kvaliteten på den här videon?

Uppdatering: videon var en bluff och togs från en annan video, som vi publicerar nedan, där det är tydligt att klippen är tagna med en Panasonic GH4 och absolut inte med en Pixel.

Vi ber om ursäkt för misstaget och uppmanar dig att inte följa YouTube-användaren som postade dem, för tydligen är de andra videorna på hans kanal också “återvunna” från andra källor.

Relaterade artiklar

Back to top button