Den här okända Honor-smarttelefonen ser bara ut … bara … (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Den här okända Honor-smarttelefonen ser bara ut … bara … (foto)

Svårt att bedöma en smartphone från en bild stulen i hissen, men det du hittar nedan kan vara en nästa enhet från Äradärför förtjänar det verkligen lite övervägande.

Som du kan se skulle det vara en smartphone med en dubbel baksida, dels svart och dels rosa. Det finns de som antar att det är ett omslag, men det verkar inte vara fallet, speciellt eftersom det fortfarande skulle vara en omslag Honoreftersom det står hans varumärke på den, som kan skymtas längst ner, och vi vet inte att företaget har uppnått något sådant.

LÄS ÄVEN: Huawei Watch blir allt mer feminin

Fingeravtrycksläsaren verkar också ha flyttat sig väldigt högt, långt över där indexet naturligt finns, just mot bakgrund av denna uppdelning i två av omslaget, medan kamerahuset knappt syns uppe till vänster. Man skulle nästan kunna tänka sig en mekanism a rullningmed tanke på att det lilla du kan se på framsidan verkar matcha det rosa på omslaget, men vilken mening skulle det ha för att täcka fingeravtrycksläsaren och kameran?

Så många kuriosa och så många förvirringar, vilket gör det mycket svårt att bedöma ett stulet skott av vad som bara kan vara en prototyp eller en lokal variant som vi aldrig kommer att se, men om den här historien fick en uppföljare kommer vi inte att misslyckas med att rapportera det .

Och om någon av er visste mer, gillas alla förslag i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button