Den här (falska) bilden påminner dig om att Meizu fortfarande har MX7 att visa upp: kommer det att vara dess första ramlösa modell?

Note: We hope you enjoy reading this article: Den här (falska) bilden påminner dig om att Meizu fortfarande har MX7 att visa upp: kommer det att vara dess första ramlösa modell?

MX det var en gång Meizus flaggskeppsserie, tack vare vilken den kunde göra sig känd för den västerländska allmänheten. Sedan har serien gradvis förlorade positioner i den kinesiska tillverkarens hierarki, så mycket att i den här 2017 frånvaron av en ev MX7 har bokstavligen gått i smyg, nu vid ingången av månaden oktober. Pro 7 och dess sekundära display (här vår recension) har definitivt monopoliserat scenen och även M6 Note har inte misslyckats med att locka intresse för alltid utmärkt värde för pengarna.

Ett foto (uppenbarligen falskhärledd från en av de första renderingarna av vad som nu är känt som iPhone X) som läckte ut på nätet men vill åtminstone omfokuseraUppmärksamhet av fans om framtiden MX7som kan vara en riktig sådan ESS i hålet av Meizu. Det är faktiskt ingen hemlighet att tillverkaren förbereder sig för att presentera sin första smartphone utrustad med särskilt små ramarefter modet som definitivt har exploderat i år.

MX7 så, om det verkligen blir en modell med revolutionerad design och till och med utrustad med en fingeravtrycksläsare under displayenskulle kunna återställa lystern till en serie som nu är för avskalad. Sedan har den som retuscherat bilden i fråga lekt med fantasita den här licensen också: som du vill att det ska vara Meizus nästa smartphone?

Relaterade artiklar

Back to top button