Den här bilden av Mi MIX 2S bekräftar dess specifikationer men var är kameran? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Den här bilden av Mi MIX 2S bekräftar dess specifikationer men var är kameran? (Foto)

Vi har ofta pratat om nästa Mi MIX 2S den där Xiaomi presenteras den 27 mars. Idag ger vi dig enbild läckt på nätet som kan förvirra oss för placera Fram kamera.

Bilden i fråga är en skärmdump av inställningar av enheten, exakt i avsnittet av specifikationer hårdvara: låt oss läsa Snapdragon 845, 8 GB av RAM, 256 GB internminne, display från 6,01 tum i 18:9 (1 080 x 2 160 pixlar), 4 400 mAh och bakre kamera från 16 MP.

Så, inga nyheter jämfört med informationen vi har rapporterat tidigare förutom en speciell: skärmen Inte har inga brott längs den övre kanten, var placerat den främre kameran? Den här bilden i princip förnekar de tidigare där vi såg kameran placerad i det övre högra hörnet av skärmen.

Svaret på frågan antyder att en av de två inte är sann. Om skärmen på den nya Xiaomi-enheten är som vi visar dig idag, var tror du att den främre kameran kan placeras?

Relaterade artiklar

Back to top button