Den fortsätter att flyga högt för Galaxy S8: 5,5 tum 4K, Exynos 8895 och 6 GB RAM

Efter Galaxy Note 7-katastrofen måste Samsung nödvändigtvis ta igen det med Galaxy S8, och enligt rykten som har cirkulerat om det under en tid kommer de tekniska specifikationerna säkert att vara av högsta profil.

Faktum är att hypotesen om en skärm a alltmer tar form 4K-upplösning (säkert skalbar så att du inte alltid behöver använda den för någon typ av innehåll), förmodligen från 5,5 tum diagonal, åtminstone i S8 kant (det är ännu inte klart hur många varianter det blir).

När det gäller CPU:n talar den senaste rapporten om Exynos 8895 SoC, men det är inte alls att utesluta Snapdragon 830, åtminstone på vissa marknader: i alla fall bör båda göras vid 10nm. Riklig då mängden Baggesom för första gången på en topp i Samsung-sortimentet borde gå upp till 6 GB.

Inga nyheter om presentationsdatumet som vi, tills motsatsen bevisats, förväntas äga rum den 26 februari, efter eventuella förseningar; i alla fall, före mars, är det osannolikt att Galaxy S8 kommer att vara kommersiellt tillgänglig.

Relaterade artiklar

Back to top button