Den första uppdateringen för HTC One X är tillgänglig

Note: We hope you enjoy reading this article: Den första uppdateringen för HTC One X är tillgänglig

Den första officiella mjukvaruuppdateringen för HTC One X har kommitför alla europeiska modeller inte märkesvaror. Uppdateringen medför därför mjukvaruversionen på 1.28.401.9.

Uppdateringen är släpps via OTA (Over-The-Air), gå in inställningar> enhetsinformation> programuppdateringar för att ladda ner den nya versionen. För den som har enheten med ett abonnemang hos en operatör får Vodafone i det här fallet vänta lite längre. Tyvärr ändrar inte uppdateringen Android-versionen som förblir 4.0.3och inte den senaste 4.0.4.

Inga större förändringar har gjorts, smartphonen den är nu fri från några buggar som fanns i den tidigare versionen ei automatiska ljusstyrkanivåer verkar ha korrigerats. Denna uppdatering bör också förbättra batteritiden av One X, med tanke på de klagomål som rapporterats av vissa användare. Slutligen fixades även en bugg som visade meddelandetexten, i lämplig bar, på ett ändrat sätt.

Det här är de mest relevanta förbättringarna och korrigeringarna, om du märker andra, tveka inte att meddela oss via kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button