Den första toppen av sortimentet Sony “utan ramar” kan fortfarande använda Snapdragon 835

Note: We hope you enjoy reading this article: Den första toppen av sortimentet Sony “utan ramar” kan fortfarande använda Snapdragon 835

De möjliga specifikationerna för en ny topp i sortimentet har läckt ut Sonysom i alla fall inte kommer att införas tidigare Mobile World Congress, mest troligt. Det handlar om modellen H8541företagets första ramlösa, även om vi väntar med att se den innan vi tror att den verkligen är gränslös runt skärmen.

I vilket fall som helst, vad vi pratar om idag är dess tekniska egenskaper, och inte dess utseende. Läckt tack vare Reddit, och därför definitivt inte 100% tillförlitlig, är specifikationerna i fråga mycket lika de för Xperia XZ Premium, med den viktiga skillnaden att storlek, i det här fallet mer innesluten. Kort sammanfattningsvis har vi:

  • Visa från 5,7 tum 4K HDR Triluminos X-Reality med Gorilla Glass 5
  • Processor Snapdragon 835 med 4 GB RAM och 64 GB UFS-minne
  • Bluetooth 5.0, USB 3.1 Type-CNFC, GPS, Miracast, IP65 / 68 (oklart)
  • 3 420 mAh batteri
  • Mått: 149 x 74 x 7,5 mm
  • Android 8.0 Oreo

Observera den totala frånvaron av detaljer om kamera.

Man skulle därför kunna tänka sig en ny generation ultra-slow motion sensor, en utveckling av förra årets. När det gäller processorn, det faktum att Sony använder den “gamla” Snapdragon 835 i toppen av sortimentet 2018 kan det bero på den exklusiva på Snapdragon 845 som Samsung med största sannolikhet kommer att ha i den här omgången också. Det har trots allt redan varit så i år, och det skulle inte förvåna oss alls om historien upprepar sig.

Till sist några ord om storlek: 149 x 74 mm är ganska litet för en 5,7 tum, speciellt om du tror att 5,46 tum på Xperia XZ Premium var innesluten i 156 x 77 mm, ett tecken på att Sony verkligen har arbetat med kanter runt displayen. Vi upprepar i alla fall att detta inte är officiell information och inte heller kommer det från en känd källa, därför är det fortfarande en skyldighet att ta det mycket med fjädrarna.

Relaterade artiklar

Back to top button