Den första teaserbilden på HTC U12 + innehöll en utgrävning hos Apple som du inte märkte

Note: We hope you enjoy reading this article: Den första teaserbilden på HTC U12 + innehöll en utgrävning hos Apple som du inte märkte

För ett par dagar sedan bestämde sig HTC för att släppa en unik bild förhandstitt nästa topp i sortimentet U12+för att boka tid med sina fans för 23 maj, datum valt för den officiella presentationen. Faktum är att bilden visade de isärmonterade komponenterna i en smartphone, och antydde några ledtrådar om hårdvaruutrustningen, med en bildtext som åtföljer den filosofiska principen omholism. Det verkar dock som om bilden innehöll en referens till en välkänd rival, förbigått av de flesta.

Men inte alls, för omgående en användare på Twitter lyckades spåra dessa komponenter genom att sålla igenom den stora katalogen av jag fixar det. Ja, för det har kommit fram att detta inte är en riktig förhandsvisning av HTC U12+, utan snarare en omarbetning av arkivbilder, hänförliga till ingen annan än iPhone 6S.

Det är svårt att förstå exakt vad HTC menade med denna dolda referens – men ännu mer är det att hävda att det är en oönskad detalj – men vi tvivlar på att det skulle kunna vara en hyllning till Apple, utan snarare en beslöjad sådan. gräv mot en av den taiwanesiska tillverkarens historiska rivaler, som tidigare anklagades av några för att ha tagit ledningen från HTC One (M7) just för designen av iPhone 6 och 6S.

Relaterade artiklar

Back to top button