Den första Samsung med trippelkameror kan vara den nya Galaxy A 2019

Note: We hope you enjoy reading this article: Den första Samsung med trippelkameror kan vara den nya Galaxy A 2019

Tullklareringen av trippelkamera från Huaweis och dess P20 Pros sida har väckt stor nyfikenhet och grymt i den tekniska miljön, särskilt hos asiatiska hus. Bland dessa finns även Samsung, som redan under de senaste månaderna verkade intresserade av denna teknik och kunde börja använda den från och med nästa år.

Överraskande nog är de första misstänkta för att använda den tredubbla bakre kameran inte toppen av S-serien eller de i Note-serien. Enligt de senaste ryktena kan denna nyhet vara exklusiv för de nya modellerna Galaxy A 2019mellanklass smartphones som skulle vara de första Samsung-enheterna någonsin att kunna prova det.

Förmodligen kommer den tredubbla kameraantagandet i den här serien att vara en testa för ankomsten av denna teknik även på Galaxy S10, som också borde få stöd för fingeravtrycksläsaren under displayen och andra exklusiva funktioner.

Vid det här laget är vi verkligen nyfikna på att förstå hur de nya modellerna i Galaxy A 2019-serien kommer att tillverkas, som för närvarande inte verkar vara högt ansedda av rykte.

Kanske kommer nyheten om närvaron av tre optik på baksidan av kroppen att ge större intresse för dessa enheter, så låt oss förvänta oss att många nyheter kommer under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button