Den första Quick Charge 5 billaddaren kommer från Baseus

baseus snabbladdning 5 160W billaddare pris

Laddningshastigheten är nu en nödvändighet för alla och är särskilt tillgänglig för alla. Med den ständigt ökande efterfrågan på ström strävar tillverkarna efter att tillhandahålla extrasnabb laddning till även de flesta billaddare, som vad den kommer att lansera Baseus, den första med standard Qualcomm Quick Charge 5.

Baseus: Här är hur kraftfull Quick Charge 5 billaddaren kommer att vara

Enheten i sig är ännu inte på marknaden, men tack vare den får vi inte bara certifieringsdokumentet som Qualcomm har utfärdat för Baseus utan också information om hur laddningseffekten för laddaren är konstruerad för bil. Vi lär oss faktiskt att det kommer att bli en laddare från 160W, uppdelat mellan en ingång a 100W (troligen typ C) och två ingångar a 30W (en typ-C och en typ-A). Kort sagt kommer du inte att ladda din enhet på nolltid om du reser.

Produkten i fråga är inte så långt från själva billaddaren Baseus men också Xiaomi släppte de. Det återstår att förstå när det kommer på marknaden, med tanke på att Baseus historiskt själv har erbjudit produkter för laddning till verkligt konkurrenskraftiga priser och det är inte uteslutet att vi kan hitta det i ett prisintervall mellan 20 och 50 euro, absolut tillgängligt för en produkt som på papper är riktigt kraftfull men framför allt kommer det att bli den första för certifierade bilar Snabbladdning 5.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikel Xiaomi Mijia elektriska skruvmejsel flyger ut i rymden (på riktigt) Nästa artikelEn smak av MIUI 13: Xiaomi uppdaterar File Manager och Mi Drive

Relaterade artiklar

Back to top button