Den första officiella videon av OnePlus 6 ger oss en glimt av den “strukturerade” vita färgen och många pixlar

Note: We hope you enjoy reading this article: Den första officiella videon av OnePlus 6 ger oss en glimt av den “strukturerade” vita färgen och många pixlar

OnePlus 6 – första titt. Detta är titeln på företagets nysläppta video, som verkligen har visat några prototyper av sin nya topp i sortimentet i förhandsvisning till några lyckliga användare, vilket redan har hänt tidigare.

Videon är därför full av klagomål, både på själva filmen och på ljudet. Omöjligt dock att inte se en OnePlus 6 vitsom sticker ut bland de andra, precis som det är svårt att inte greppa referenserna till hack av användare som har provat det, som inte verkar särskilt besvärade.

Närvaron av ljuduttagoch uppenbarligen glas på baksidan, som vissa säger inte är halt. Men det talas också om en yta “texturerat“, som ser ut att vara den vita. Det är faktiskt troligt att denna variant inte har en baksida i glas utan i sandsten, lite som OP5T Sandstone white. Allt ska ses om det faktiskt kommer att marknadsföraseftersom OnePlus verkade ganska övertygad om antagandet av glas, i sitt senaste inlägg om ämnet.

Bortsett från detta verkar vi inte se några särskilda anmärkningsvärda inslag, men berätta gärna om det för oss i kommentarerna: det är fortfarande 20 dagar kvar till den officiella lanseringen, så det finns fortfarande mycket utrymme för hypoteser.

Relaterade artiklar

Back to top button