Den första bilden av en mystisk Lenovo-smartphone med en spegelvänd baksida avslöjas för oss av ZUKs tidigare VD

Note: We hope you enjoy reading this article: Den första bilden av en mystisk Lenovo-smartphone med en spegelvänd baksida avslöjas för oss av ZUKs tidigare VD

ZUK – Lenovos dotterbolag också känt för oss tack vare de populära Z1- och Z2-modellerna – ridån har fallit för länge sedan och trots vissa rykten kommer vi knappast någonsin få se en tillbakablick. I alla fall, den tidigare vd:n av märket hittades inte utan jobb, flyttades till moderbolaget Lenovos säng, vars nästa smartphone det kunde efter att ha avslöjat de första ledtrådarnatack vare en flyktig klick.

Publicerad på din Weibo-profil – det mest populära sociala nätverket i Kina – bilden visar oss sista delen av ryggen av en smartphone, på vilken står Lenovo logotyp. Denna mystiska modell kännetecknas starkt av en spegelfinishsom perfekt speglar den omgivande miljön och som vi föreställer oss kommer att ge märkbara ljuseffekterliksom andra liknande smartphones som redan finns på marknaden.

Då ser vi en metallprofil med rundade hörnför en övergripande design – så långt som kan härledas från en bild av denna typ – verkligen trevlig och intressant.

För tillfället finns inga andra detaljer tillgängliga om denna nya smartphone från Lenovo, men vi är säkra på att de inte kommer att saknas läcka ut mer information när vi närmar oss det ännu okända datumet presentation.

Relaterade artiklar

Back to top button