Den första bilden av en Moto X-prototyp (2016) kommer att väcka blandade reaktioner

Note: We hope you enjoy reading this article: Den första bilden av en Moto X-prototyp (2016) kommer att väcka blandade reaktioner

Är det vackert eller inte? Även vi här på redaktionen är lite delade mellan positiva och negativa åsikter angående denna första möjliga prototyp för framtidens Moto X (2016)som vi har rapporterat nedan.

Den böjda ryggen går till förmån för en platt och kanske metallisk (svårt att vara 100% säker), med en svullnad mycket uttalad för kameradär de också är synliga två lysdioder blinkar och den oundvikliga Motorola-logotypen nedan, och ett stort galler för den högtalare under, med hål kanske för stora.

LÄS ÄVEN: Moto X Style uppdateras till Marshmallow

De övre och nedre delarna, där de antennerverkar förändra typen av material, även om det gör det på ett tydligt och inte särskilt harmoniskt sätt, vilket kanske förråder prototypen hos denna smartphone (eller åtminstone hoppas vi).

Knapp av tändning och volymvippadock uppdelade i två knappar, är de alla på vänster sida, även om de verkar praktiskt taget lika långt från varandra, vilket vi inte är övertygade om att vi skulle vilja ha i den slutliga modellen.

Uppenbarligen kan vi inte på något sätt avgöra om detta är en riktig prototyp eller inte, och vi kan inte heller veta om den kommer att likna den sista, men elementen verkar vara på rätt plats och det finns inga uppenbara tecken på förfalskning, därför ett minimum av förtroende kan vi också ge det till honom, det är underförstått att mellan nu och ögonblicket för hans frigivning, som förväntas mer eller mindre runt mitten av 2016, kan allt förändras. Vad tycker du om det?

Relaterade artiklar

Back to top button