Den första betaversionen av Android 11 för Redmi 9. Vill du prova den? –

Det är inte en storsäljare av märket, men Redman 9 är en av de billigaste telefonerna som har blivit den mest sålda på Amazon under de senaste månaderna. Vi pratar om en telefon som vanligtvis kostar runt 120 € och har allt vi behöver för att bli vår vardagliga smartphone.

Smarttelefonen började säljas i vårt land förra året med Android 10 och MIUI 12, och sedan dess har många telefonanvändare väntat passivt på ankomsten av MIUI 12.5 och Android 11. Tja, den dagen har kommit, även om uppdateringen av företagets senaste operativsystem åtföljs av MIUI 12, inte toppversionen. in i Xiaomi-lagret.

xiaomi miui 12.5

Android 11 beta för Xiaomi Redmi 9

Även om versioner med Android 11 släppt för Redmi Note 9S Som en del av Mi Pilot-programmet de senaste veckorna har tester inte riktigt övertygat Xiaomi-utvecklare. Av denna anledning var många av trimskikten som vi arbetade med dömda till varierande förseningar. Det är precis vad som hände med Xiaomis billiga mobiltelefon.

Nu Mitt pilotprogram där betaversioner av operativsystemet visas välkomnas MIUI version 12.0.1.0.RJCMIXM, som i sin changelog rapporterar att den kommer med en Android-säkerhetspatch uppdaterad till maj 2021 för att säkerställa högre systemsäkerhet och stabil MIUI baserad på Android 11 … Detta beror på förbättringen av Xiaomi Mi-molnet. Tack vare detta kan nu platsinformationen rapporteras automatiskt innan enheten stängs av.

redmi 9 manos

Detta är den globala versionen MIUI 12 beta med Android 11 som bas, och för att få det måste du prenumerera på My Pilot-programmet där tillverkaren placerar en testare för sina operativsystem. Om det väljs kommer du att få ett uppdateringsmeddelande för att ladda ner betaversionen till din enhet.

Tänk så klart på att den tidigare versionen av MIUI vanligtvis har mycket fler buggar än den senaste versionen av operativsystemet Xiaomi. Det vet märket MIUI 12 var inte hans bästa arbete, så han behöver all möjlig användarhjälp för att få igång den slutliga versionen Android 11 för Redmi 9 bästa möjliga.

Relaterade artiklar

Back to top button