Den första Android Go och nya Android One på MWC 2018

Note: We hope you enjoy reading this article: Den första Android Go och nya Android One på MWC 2018

På MWC 2018 som börjar om några dagar i Barcelona kommer det inte att saknas Google, vilket kommer att ge intressanta nyheter om Android-systemet. Faktum är att de första produkterna utrustade med Android Oreo i Go-versionen kommer att presenteras på mässan, men det kommer även att finnas plats för nya Android One-smarttelefoner och andra smånyheter om intelligenta tjänster.

där lätt version av Google-systemet, designat för produkter med hårdvara begränsad till 1 GB RAM eller mindre, kommer att visas på en serie modeller som kommer ut på marknaden under de kommande veckorna. Smartphones Android Go de ska ha en låg kostnad, lägre än 50 USD, och kommer att dra nytta av de nya Go-versionsapparna som redan kommit till Play Butik under de senaste veckorna. Det kommer mestadels att vara produkter dedikerade till särskilda föremål tillväxtmarknadermen det är inte uteslutet att några av dem också kan komma till Italien.

Annat tal för Android Oneett system som vi har lärt känna under de senaste månaderna tack vare ankomsten av modeller mycket intressant även i vårt land.

Utbudet av smartphones dedikerade till denna version av den gröna roboten kommer att utökas ytterligare tack vare arbetet från de olika partner av Google, med nya modeller som kommer senare under året.

Slutligen kommer det att finnas andra godsaker från Big G-världen. MWC kommer att vara den perfekta scenen för tillkännagivandet av ytterligare innovationer relaterade till Google Assistant Och Google Lens, men än så länge vet vi inte vad det kommer att vara möjligt att ta itu med. Utnämningen är därför uppskjuten till de närmaste dagarna, då du kan följa alla nyheter som presenteras i Barcelona tack vare den dedikerade delen på våra sajter.

Relaterade artiklar

Back to top button