den extra panelen på Mi 11 Ultra kommer att få nya funktioner –

Xiaomi I 11 Ultra släpptes i vårt land i mars förra året. Dessutom överraskade han alla genom att lära sig om hans nyfikna och säregna design, som han kommer att ha, eftersom det finns en sekundär skärm bakom den, så reaktionerna var väldigt olika. Det blev till och med den dyraste telefonen som tillverkats av ett kinesiskt företag hittills. Och nu med den senaste MIUI 12.5 kommer denna andra panel att ha fler nyheter som användarna kommer att älska, och mycket.

Även om det här kommer den lilla bakpanelen var redan sett förr, ja, idag finns det inte i någon annan smartphone, åtminstone för tillfället. Den här delen var en stor överraskning, men hittills har den inte haft mycket funktionalitet, så den blir till liten nytta. Detta kommer dock att ändras med lanseringen av en ny version av Super Power Saving Mode.

Sekundär panel av Mi 11 Ultra med nya funktioner

De senaste veckorna har vi sett hur olika MIUI 12.5-uppdateringar kom med många fler Xiaomi-nyheter. Och den här gången var det tur för toppsmarttelefonen från den kinesiska tillverkaren. Främst för att de med den senaste versionen har uppnått att dess lilla sekundära skärm, som ligger bredvid den bakre fotografiska delen, har fler funktioner.

Allt kommer också att vara helt implementeringsrelaterat Super energisparande sedan den lades till i inställningarna för den andra skärmen. Det betyder att så snart vi aktiverar den här funktionen i vår Mi 11 Ultra kommer huvudpanelen att stängas av helt.

För att kunna använda vår mobiltelefon måste vi alltså använda dess extra skärm för att se tiden, ta emot samtal, kontrollera tiden och till och med ringa det konfigurerade nödnumret. Men för att inte tala om att denna lilla bakre pekplatta äntligen kommer att bli användbar när detta batterisparläge är aktiverat, försäkrar Xiaomi oss att denna modell kommer att varar i upp till 14 dagar på bara en laddning.

Men han varnar oss också för att detta kan bero på “olika faktorer”. Även om vi i Europa kommer att behöva vänta lite för att njuta av den här uppdateringen eftersom den släpptes i Kina ROM med följande svårighetsnummer V12.5.10.0.RKACNXM. Det är ännu inte känt när han kommer, men jag hoppas att det blir väldigt snart.

Relaterade artiklar

Back to top button