Den europeiska Galaxy S9 ser snabbare ut än den amerikanska

Note: We hope you enjoy reading this article: Den europeiska Galaxy S9 ser snabbare ut än den amerikanska

I slutet av förra året berättade vi om det ganska nedslående resultatet av riktmärket för Samsung Galaxy S9 + utrustad med SoC Snapdragon 845 och idag ger vi dig istället en mer intressant: den som erhålls från Galaxy S9 med det nya Exynos 9810 som kommer att vara den variant som säljs på vår marknad.

Testet utfördes på en Galaxy S9 utrustad med Android Oreo Och 4 GB från Bagge och resultatet som erhållits den Geekbench Det ser riktigt bra ut: 3,648 punkter i en kärna e 8 895 i flera kärnor. För att påminna dig om de officiella Qualcomm-riktmärkena märker vi omedelbart gapet till förmån för Exynos som i flerkärnans fall överstiger Snapdragon 845 i 7 % och i den enda kärnan även den 50 %. För mer information om benchmarkresultaten lämnar vi dig till vårt Galleri.

Vi tycker att det är lite svårt att fullständigt förklara denna lucka, lite som det hände för skaparen av Geekbench att se resultaten som uppnåtts av iPhone X, och även med tanke på att vi pratar om riktmärken som inte alltid motsvarar verkliga prestandaindex.

Resultaten ska tolkas som en utnyttja av Exynos 9810-processorn mer än som en Göra en besvikelse Snapdragon 845. Med tanke på att den första är gjord direkt av Samsung, och därför mer optimerad för smartphonen som den är integrerad i, är det koreanska husets arbete lovvärt, om det bekräftas av kommersiella modeller.

Relaterade artiklar

Back to top button