Den dåliga framgången för tidigare modeller kan ha lett till att LG G Flex 3 ställdes in

Note: We hope you enjoy reading this article: Den dåliga framgången för tidigare modeller kan ha lett till att LG G Flex 3 ställdes in

Har du undrat varför vi inte har hört talas om LG G Flex 3 tills nu? Helt enkelt för att det inte borde finnas någon LG G Flex 3. Det blyga välkomnandet till den första och kära modellen, och överhettningsproblemen hos den andra, skulle kunna vara goda motiveringar för detta möjliga val av LG, som företaget dock inte har ändå bekräftat eller förnekat, även om frånvaron av rykten om det redan är en bra indikator.

Däremot inga nyheter ang LG G5som enligt vissa borde komma tidigare än väntat i år, bara för att försöka irritera Samsung, samtidigt som det gäller efterföljare till LG V10 vi kommer att prata om det igen under andra halvan av 2016, vilket var väntat eftersom smartphonen har varit ute i ett par månader.

LÄS ÄVEN: LG V10 tillgänglig i Italien

Synd för den andra modellen har dock upplevt en viktig devalvering som gjort den mycket mer attraktiv och uppdateringarna efter lanseringen har också bidragit till att förbättra användarupplevelsen.

Inget utesluter dock att LG inte kan följa denna väg igen i framtiden, trots allt tänker vi fortfarande bara genom hypoteser.

Relaterade artiklar

Back to top button