Den coolaste OnePlus någonsin? Se OnePlus 6T i högupplösta bilder och videor!

Vi vet redan flera saker om OnePlus 6T, men idag försvinner också eventuella kvarvarande tvivel om designen tack vare de renderingar som bearbetas av @OnLeaks, som ibland kan missa en viss finish, men sällan målar en smartphone så annorlunda än den verkliga.

Så här är OnePlus 6T, i alla dess 157,5 x 75,7 x 8,2-8,6 mm, som rymmer en skärm som upptar nästan hela fronten, tack vare det mycket lilla tårfallet. Detta gör att skärmen kan växa upp till 6,4 ”, med samma upplösning som OP6, och alltid med en optisk AMOLED-panel. Bara för att sätta saker i perspektiv, OnePlus 6 mäter 155,7 x 75,4 x 7,8 mm.

De större tjocklek av OnePlus 6T beror troligen på ökningen av batterikapaciteten, vilket Carl Pei nämnde i en ny intervju. Den senare ska nå i 3700 mAh, enligt en läckt bild just idag, med en 500 mAh ökning jämfört med OP6.

Renderna understryker emellertid också en stor frånvaro: ljuduttag. Det är onödigt att kommentera vidare om det har tagits bort, han har redan tänkt på det samhället att låta företaget veta vad han tycker om sitt beslut.

På baksidan av smarttelefonen kan du också se den andra stora frånvarande: fingeravtrycksläsare. Den senare har integrerats under bildskärmen, som redan gjorts av Vivo för månader sedan (vi påminner dig om att OnePlus, Oppo och Vivo tillhör samma företag). Låt oss bara hoppas att tekniken har förbättrats under tiden, även om de tester vi gjorde då var uppmuntrande.

Det borde inte finnas några andra nyheter, vilket innebär att OnePlus 6T kommer att dela processor, RAM, lagring och kameror med OnePlus 6. När allt kommer omkring, som vi redan har påpekat flera gånger, är “T” -versionerna av OnePlus aldrig enorma omvälvningar, också för att målet är att hålla priset oförändrat, eller nästan. I detta avseende har vi emellertid ingen bekräftelse, men enligt vad vi ser förutspår vi inte stora möjliga ökningar.

Via: GSMArenaKälla: @OnLeaks, MySmartPrice

Relaterade artiklar

Back to top button