Den bästa gratis Adobe-programvaran för Windows –

Och medan Adobe huvudsakligen utvecklar kommersiell programvara som du måste betala för att licensiera dem, är sanningen att den har annan programvara som du kan använda gratis. Idag kommer vi att berätta vilka du bör programmera gratis och vilka du bör känna till.

Vilka produkter erbjuder Adobe oss?

Adobe Systems Incorporated är ett populärt amerikanskt mjukvaruföretag. Den utmärker sig för sin omfattande samling av webb-, video- och digitala bildredigeringsprogram som är integrerade i ett välkänt paket, Adobes kreativa moln

Och det är vad Adobes lista över programvara är ganska lång. Den har en Creative Cloud-svit som täcker nästan alla våra kreativa behov. I denna produktsvit hittar vi alla typer av mjukvara som lämpar sig för grafiska designers, webbdesigners, fotografer, illustratörer, marknadsförare. I den hittar vi alla möjliga verktyg som anses vara branschstandarden.

Tyvärr kräver det mesta av programvaran som utvecklats av Adobe en prenumeration, möjligheten att registrera sig i en enda app, en fotograferingsplan eller hela Creative Cloud-sviten. Men utöver det har Adobe också utvecklat flera gratisappar som kan användas av alla typer av användare utan att behöva betala en dollar.

Adobe-program du kan använda gratis

Om vi ​​vill njuta av programmen som Adobe erbjuder sina användare utan att behöva betala euro för att använda, kan du hitta dem på den här listan och njuta av dem på din dator. Windows-dator.

Adobe Acrobat Reader DC, den mest populära PDF-läsaren

Utan tvekan är detta en av de mest populära Program för att visa PDF-dokument. Det är komplett och korrekt när det gäller att öppna och läsa dessa alltmer använda filer. Detta program har ett intuitivt användargränssnitt och kan integreras i vår webbläsare, så att vi kan öppna vilket dokument som helst direkt från det utan att ladda ner det.

Acrobat Reader DC Huvudmeny

Dess funktioner inkluderar möjligheten att läsa alla PDF-dokument oavsett vilket program det skapades med, samt göra anteckningar om själva texten. Det låter oss också fylla i formulär och har signaturverifiering. Dessutom har det användbara verktyg som t.ex som ett förstoringsglas för att förstora text, kopiera textval och bilder från text och läsa PDF-text högt. Tvärtom, anger att det är ett långsamt program jämfört med andra konkurrerande applikationer och det installerar oönskade tillägg tillsammans med själva programmet.

Vi kan ladda ner Adobe Acrobat DC gratis från denna webbplatslänk.

Adobe Color, anpassa valfri färgtyp

Detta Adobe-erbjudande är för användare som ständigt arbetar med färg. Föga överraskande kan det vara överväldigande att hitta den perfekta färgen förstå och särskilja färger, nyanser och triader … Appen är lätt att lära sig och innehåller många ytterligare verktyg. Eftersom färgscheman är så olika är den här webbappen perfekt för designers.

Adobe färg

När vi använder det kan vi manuellt dra färghjulet till skapa nya färger , se andras färgscheman och skapa färgkombinationer från den uppladdade bilden. Vi kommer att hitta en mängd olika upplägg som vi definitivt kommer att gilla. Vi kan också hålla muspekaren över den och välja information för att se en bredare version av den och få mer data.

Vi kan komma åt Adobe Color gratis genom att klicka här.

Adobe Spark för professionell grafik och animation

Denna webbapplikation låter oss skapa professionell grafik, collage, broschyrer, videor och animationer med bara några klick. Med det här verktyget kan vi skapa interaktiva sidor, publikationer och enskilda videor, eller kombinera olika format.

Adobe spark

Så här kan vi skapa en sida som innehåller texter, bilder och videor … Vi kan även skapa egna bilder för användning på sociala medier. Dessutom kommer det att vara möjligt att skapa personliga videor, till vilka vi kan lägga till vår egen röst och musik för att förvandla vår historia till en vacker video.

Vi kan komma åt Adobe Spark gratis genom att följa den här länken. Dessutom kan vi dra nytta av en 30-dagars provperiod för dess Premium-version.

Adobe Premiere Rush för innehållsskapare

Den här appen har utvecklats av Adobe och är inriktad på innehållsskapare. Denna programvara kan hjälpa oss dela videor på olika onlineplattformar … Med detta verktyg kommer vi att kunna utföra uppgifter som fånga, redigera, färg, ljud och rörlig grafik. Den har stöd och integration för efterfrågade plattformar som Instagram och YouTube. Dessutom stöder den Facebook, Twitter, Snapchat och mer.

Adobe premiere rush

Denna kraftfulla videoredigerare gör att vi kan utföra redigeringsuppgifter från vår PC. Det är plattformsoberoende, så vi kan använda det på Windows- och Linux-datorer, såväl som på Android- och Ios-mobilenheter. Vi kan använda tillgångar tillgängliga från Adobe Stock och göra enkla animationer … Den här redigeraren har en gratisversion som tillåter oss att göra tre exporter, komma åt alla dess funktioner och innehåll, samt 2 GB molnlagring.

Vi kan använda Adobe Premiere Rush härifrån.

Adobe Design to Print fokuserade på att sälja produkter online

Detta är en applikation utvecklad för designers som använder Photoshop som vill skapa och redigera sina mönster för försäljning och produktion på Internet, och publicera mönster på Zazzle. Den har ett intuitivt gränssnitt från vilket vi kan välja från ett brett utbud av produkter som ingår i kategorin tom canvas, som en mugg, handväska eller T-shirt, som ingår i Adobes och Zazzles katalog.

Adobe Design för tryck

Vi kommer att ha en katalog över 250 produktmallar att skapa våra skapelser. Vi behöver bara välja en produkt från katalogen och en mall dyker upp för att slutföra rätt storlek och konfiguration av dokumentet. Vi kan förhandsgranska livevyn av produkten som innehåller vår skapelse, och uppdatera den när ändringar görs.

Vi kan ladda ner Adobe Design to Print gratis från denna länk.

Relaterade artiklar

Back to top button