Den bästa GPS-smartklockan idealisk för sport –

Införandet av denna komponent, som gör det möjligt att exakt bestämma den position där du är, gör dem stegräknare utan att behöva bära en synkroniserad smartphone med dig. Som sådana är de ett mycket användbart verktyg för att bestämma tävlingstider, priser, tillryggalagd rutt och till och med noggrant mäta avstånd och lutningar. Idealisk för idrottare , Det råder ingen tvekan.

Parametrar som en smartklocka med GPS ska ha

En av de viktiga punkterna är att dessa modeller, förutom den komponent vi specificerat, inte ska ha andra sensorer för att informationen ska bli så komplett som möjligt. Så till exempel det mest nödvändiga triaxiell accelerometer och själva hjärtfrekvensen … På så sätt kan du vara mer än säker på att uppgifterna är korrekta och användbara. Men om det finns något annat alternativ, som en höjdmätare eller ett gyroskop, är detta alltid positivt.

Det är också viktigt att autonomin är så bred som möjligt. Det är uppenbart att den konsumtion som härrör från GPS-aktivering mycket hög, så det kan inte konstateras att den når antal som dagar. Det tar minst fyra timmar i modeller som tillåter appinstallationer, en lögn att de som inte behöver avsluta dagen. Annars har du troligen inte den bästa användarupplevelsen.

Annars är denna GPS-smartklocka fortfarande ett bärbart tillbehör som kommer att användas av andra Funktioner så det är intressant att de erbjuder bra anslutning och kompatibilitet utan att gå miste om möjligheten att hantera aviseringar och samtal. Dessutom måste de också erbjuda ytterligare Datahantering verktyg som att veta kvaliteten på sömnen eller mäta stressnivåer.

Alternativ som vi tycker är värda att köpa

Vi lämnar en lista över utmärkta modeller kvalitativ och olika prisklasser, som utan tvekan kommer att vara de bästa GPS-smartklockorna på marknaden. Förresten låter de alla dig byta remmarna de använder, vilket alltid är positivt.

Samsung Galaxy Watch Active2

En fullfjädrad smartklocka som inte har någon brist på GPS och som har utmärkta idrottsförberedelser som utmärkt motstånd (även militärklass). Dess breda kompatibilitet med både Ios och Android är något som måste beaktas i denna modell.

Apple Watch Series 6

Detta är en modell med utmärkt kvalitet och många alternativ, eftersom uppsättningen sensorer som den innehåller är utmärkt. Utmärkt finish och möjligheten att installera applikationer, detta är ett bra val att köpa, som, ja, du bara kan använda med själva Cupertino-företagets terminaler.

Huawei Watch FIT

Av alla modeller som erbjuds av denna tillverkare har vi valt den modernaste, som har en mycket attraktiv design och ett av de bästa autonoma systemen på marknaden, även om du använder en GPS. Den tillåter inte att du installerar appar, men den har allt du behöver i den här typen av bärbara enheter.

Fitbit Versa 3

Det råder ingen brist på allt i denna modell som har riktigt bra finish och viktiga funktioner som möjligheten att göra mobila betalningar. Detta är en av de mest intressanta GPS-smartklockorna på marknaden och operativsystemet är utmärkt då det fungerar utmärkt.

Garmin Forerunner 45S / P

En skapelse designad för idrottare och idrottare, eftersom den har alla kryddor du behöver för att alltid få ut det mesta av det … även kartorna med vilka du kan använda GPS:en de slår på. Med sin snygga design och goda vattentäthet är den alltid ett bra val.

TicWatch Pro 3

Bland modellerna som kör Wear OS, som ägs av Google, är chansen stor att det för närvarande är värt det på grund av hur fylligt det är. Dessutom har den fantastisk autonomi att vara en modell som stöder installation av appar från sin egen butik.

Polarunionen

Utan tvekan innebar denna modell ett kvantsprång för företaget designmässigt. Kom ihåg att vara perfekt sportfokuserad eftersom den inte har några problem eller svettas och dess funktioner är mer än tillräckligt för att vara ett bra köp.

Fossil Gen 5 smartklocka

Det andra alternativet är med Googles operativsystem, och sanningen är att det är den ljusaste GPS-smartklockan både i sin design och de funktioner den innehåller. Utan att stöta på autonomi bör du inte tveka för mycket om du letar efter en enhet som passar bra med Android (värre, den är också iOS-kompatibel).

Amazfit GTR

Mycket hållbar och med en slående design saknar den här modellen inte ytterligare alternativ, såsom en smartklocka med GPS, och erbjuder autonomi, vilket gör den till en bra global lösning. Antalet remmar som finns i denna modell för att ersätta den som den innehåller är upprörande.

Xiaomi Mi Watch Lite

Detta är den billigaste modellen av alla utvalda, men detta förtar inte dess funktionalitet, eftersom den inte saknar GPS. Enkel i design och antal funktioner, om du letar efter en modell som fungerar som en stegräknare och inte behöver lämna en massa pengar är detta ett av dina alternativ.

Relaterade artiklar

Back to top button