Den 14 juni kommer Lenovo tillbaka till smartphonemarknaden med en väldigt gränslös modell (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Den 14 juni kommer Lenovo tillbaka till smartphonemarknaden med en väldigt gränslös modell (foto)

Det verkade som att Lenovo nästan hade dragit sig tillbaka från smartphonemarknaden och utnyttjade namnet på Motorola att sälja enheter inom detta område. De dyker upp dock information från Kina som tycks säga motsatsen, och denna avkastning verkar i stor stil, tack vare en smartphone med ett högt förhållande mellan skärm och frontyta.

Nyheten kommer från kontot Weibo Lenovos vice president, Chang Chengsom berättar att företaget förbereder debuten av en top of the range-telefon. Inte bara det, utan datumet för presentationen verkar vara väldigt nära, eftersom bilden som medföljer inlägget indikerar “14 juni“. Vad berättar Cheng också för oss om denna smartphone? Tja, minskningen av utrymmet som upptas av antennen, kameran och” ramarna “tillät avsevärt att öka skärm/frontarea förhållande (skärm-till-kropp-förhållande), lite som Vivo Apex. Dessutom imiterar Vivos smartphone Fram kamera den ska vara “infällbar”.

För att höja förväntningarna på denna smartphone ännu mer, länkade Cheng ett slags till inlägget opinionsundersökning: ber fansen att gissa det skärm-till-kropp-förhållande.

Alternativen är följande:

  • 80 % -84 %
  • 85 % -89 %
  • 90 % -94 %
  • 95 % och mer

Från den bifogade bilden ser det ut som ramar hålls till ett minimumoch om texten är centrerad horisontellt bör vi inte ha några spår av skåran, med all respekt för alla hatare av just detta designval. Säkert kan en sådan undersökning bara få dig att tänka på en smartphone med högsta förhållandet någonsin sett än så länge (kom ihåg att Vivo Apex “stoppar” på 91%, Essential Phone på 84,9% och Xiaomi Mi MIX 2S på 81,9%). Vad tror du? Kan en topp i sortimentet med alla beslag visas?

Relaterade artiklar

Back to top button