Dell Streak 7 kommer till 4G T-Mobile-nätverk

Note: We hope you enjoy reading this article: Dell Streak 7 kommer till 4G T-Mobile-nätverk

Efter Dell Strek, en intressant kombination mellan en surfplatta och en smartphone som vi redan hade recenserat åt dig, kommer nu den “ökade” versionen med en 7-tums skärm, dual-core Tegra 2-chip och Android Froyo ombord (som vi hade räknat med för två veckor sedan)!

Faktum är att det är just Android-versionen som lämnar ett minimum av förvirring: alla de mest omtalade surfplattorna som presenterades på CES är faktiskt utrustade med Honeycomb, medan uppenbarligen Dell går emot trenden och föredrar Froyo, åtminstone för debuten av enhet.

Bortsett från operativsystemet, hittar vi under huven den nu blazonade Tegra 2 som verkligen inte behöver någon introduktion, en 1,3 megapixel frontkamera, en anti-chock / repor Gorilla-Glass-skärm (du kan se dess test här), och 16 GB internminne.

Surfplattan kommer att finnas tillgänglig under de kommande veckorna på T-Mobiles försäljningsnätverk och Dells webbutik, men för att få en bättre uppfattning under tiden lämnar vi dig med en kort videopresentation och ett galleri med bilder.

Frestad av 7-tums Dell ???

Relaterade artiklar

Back to top button