Dela upp video i flera delar

Det är därför vi idag kommer att se olika gratisappar och webbplatser som har designats för att utföra grundläggande redigeringsuppgifter som att klippa en video i flera delar. Detta är något som vi kan göra på ett enkelt sätt, utan att kräva ytterligare kunskap och utan att spendera en enda euro.

Gratis programvara för att klippa video i flera delar

Därefter kommer vi att se olika gratisprogram som hjälper oss att klippa videor och slå samman olika klipp. Alla är grundläggande program som inte kräver mycket kunskap inom detta område, därför är de lämpliga för alla typer av användare.

Avidemux, utför enkla redigeringsuppgifter

Det är en gratis videoredigerare med öppen källkod som erbjuder allt du behöver för att utföra enkla uppgifter. Programmet är kompatibelt med stora videoformat som MP4, MKV, AVI och andra. Med den kan vi utföra uppgifter som t.ex skärande , filtrering och kodning, och spara dem mycket snabbt utan att ändra deras ursprungliga kvalitet.

Avidemux video

Denna editor är också kompatibel med DVD, MP4 och ASF. För att göra detta är han ansvarig för att använda en mängd olika codecs. Dessutom innehåller den möjligheten att fixa desynkronisering mellan ljud och video, samt bilder och lägga till filter. Applikationen är multiplattform, så vi kan använda den både på Windows, macOS och Linux.

Vi kan ladda ner Avidemux från denna länk.

Foton inbäddade i Windows 10

Windows 10 har en integrerad app som hjälper oss att se bilder och videor som kallas Foton. Det är ett väldigt enkelt verktyg, men det har kapacitet att hjälpa oss att hantera mer än ett problem. Således kommer vi att ha möjlighet att retuschera och modifiera våra videor enligt våra behov. För att göra detta har han ett stort antal alternativ, inklusive förmågan dela eller klipp ut vilken video som helst i olika delar.

Windows 10-bilder

Applikationen är kompatibel med de flesta av de mest populära och använda videoformaten, så vi kommer inte att ha några problem med att känna igen vårt klipp. Inuti hittar vi Trim-funktionen med vilken vi kan välja när vi ska starta och när trimningen startar videon på ett enkelt, snabbt och lämpligt sätt för alla typer av användare.

Om vi ​​vill komma åt Photos-appen skriver du bara in foton i sökrutan på Start-menyn för att starta appen.

MP4Tools, låter dig snabbt klippa och gå med i videor

Vi ska nu prata om ett verktyg som består av två program som gör att vi kan göra små redigeringsuppgifter, som att kunna klippa och slå samman våra videor på ett väldigt enkelt sätt. Det är speciellt riktat till oerfarna användare som letar efter ett program med vilket de snabbt kan klippa vilket klipp som helst eller kombinera olika delar till ett. För att göra detta låter MP4Tools oss slutföra uppgiften med bara några klick och genom ett mycket enkelt gränssnitt.

MP4Tools - MP4Splitter - Videoinspelare

Detta program erbjuder kompatibilitet med de mest populära formaten som MP4, AVI, MKV, MOV, MPG, MPEG och andra, så vi har inga problem med att känna igen vår video. Förutom att den är gratis och öppen källkod är den plattformsoberoende, så vi kan använda den på olika operativsystem som Windows, Linux och macOS.

Om vi ​​vill prova MP4Tools kan vi ladda ner det från hans Honest Sign-webbplats.

LosselessCut, klipper video utan kvalitetsförlust

Detta program har utformats så att vi kan utföra alla typer av snabba operationer utan kvalitetsförlust för både ljud och bild och andra multimediasystem. Om den här applikationen sticker ut för något, är den avsedd för att klippa ljud eller videofil utan kvalitetsförlust … För att göra detta är han ansvarig för att använda FFMpeg för att utföra alla beskärningsfunktioner, vilket gör att vi kan få vårt arbete gjort snabbt.

LosselessCut kortar delar av en video

Den är kompatibel med de mest populära videoformaten som MP4, MOV, WebM, MKV, etc., och kan utföra förlustfri sammanslagning på våra utvalda segment. Det låter oss också tillämpa tidsförskjutning samt rotera videon utan omkodning. Dessutom är det öppen källkod för flera plattformar, så vi kan använda den på Windows, macOS och Linux.

Vi kan ladda ner LosselessCut gratis härifrån.

VSDC Free Videoredigerare, klipper videoklipp

Det är en enkel programvara utformad för att skapa och redigera videor med lätthet. Med detta kan vi göra nedskärningar i våra videor använder vi olika visuella effekter och bildjusteringar, samt gör bilder och lägger till ett ljudspår. Den stöder de mest populära videoformaten och codecs inklusive DVD-, HD- och GoPro-videor.

Gratis VSCD Video Editor

Det här programmet har ett icke-linjärt redigeringssystem som gör att vi kan säkerställa att videor och bilder inte följer en viss struktur och kan finnas på olika platser vid varje given tidpunkt. Dessutom har den hårdvaruacceleration som gör att vi kan justera inställningarna och upplösningen för att spara tid och skapa stora videor på några minuter.

Om vi ​​vill använda VSDC Free Video Converter för att förkorta våra videor, vi kan ladda ner det gratis från hans Honest Sign-webbplats.

Gratis webbplatser för att klippa video i olika delar

Om vi ​​behöver trimma en video då och då, och för detta vill vi inte ladda ner och installera programmet, kan vi också använda vissa webbapplikationer som skapats för detta ändamål.

Clideo Video Cutter, minskar användningen av rattar

Genom att använda den här webbplatsen kan vi ladda upp vilken video som helst i nästan alla format och klippa den enkelt och snabbt. För detta kommer vi endast att använda vår webbläsare, utan att behöva utföra någon installation på en PC. Med dess hjälp kan vi justera trimningen av ett klipp med hjälp av dess reglage eller manuellt mata in tidsstämplar.

Clideo

Tillsammans med möjligheten att klippa video, har Clideo några ytterligare alternativ som möjligheten att välja utdatavideoformat, samt fullständig frihet att konvertera videon till vilket annat format vi vill, förutom redigering. Detta. … Dess enda nackdel är att slutresultatet innehåller en liten vattenstämpel så om vi vill eliminera det måste vi betala för en av dess prenumerationsplaner.

Vi kan komma åt Clides webbplats från den här länken.

Videoklippare online, klipper och exporterar resultat utan vattenstämpel

Denna webbapplikation hjälper oss att göra små klipp i en videofil utan att behöva installera något på vår dator eftersom det fungerar direkt från en webbläsare. Vi kan beskära genom att helt enkelt välja det område vi vill ha, även beskära kanterna eller ändra bildförhållandet på videon.

Videoklippare online

Det är också möjligt att göra filmer i videon i 90, 180 och 270 grader, vilket kan hjälpa oss att ändra vilken scen som helst som vi spelat in horisontellt, eller vice versa. Dessutom tillåter det oss att välja videokvalitet, att kunna spara den i 1080p, 720p, 480p, eller bara behålla den ursprungliga videokvaliteten. Och det bästa av allt, det finns inget vattenstämpel i vårt slutresultat.

Vi kan komma åt Online Video Cutter genom att klicka här.

Video 2 Redigera, klipper video i huvudsak

Detta onlineverktyg tillåter oss klippa våra videor snabbt, utan att behöva ladda ner eller installera någon applikation på vår dator. Det är möjligt att ladda ner vilken video som helst som är lagrad på vår dator, antingen via en URL eller genom molnlagringstjänster som Dropbox och Google Drive.

Video 2 Redigera

Efter att filen har laddats upp behöver vi bara ange start- och sluttider för klippet, samt välja formatet som vi vill konvertera vår video i. Vi kan välja populära format som MKV, MOV, MP4, WebM och andra. Dess största nackdel är att den inte har en förhandsgranskare för att indikera trimtider, men vi måste veta exakt tiderna för att indikera detta.

Vi kan börja använda Video 2 Edit genom att gå in på deras webbplats.

Relaterade artiklar

Back to top button