De vackra löftena om Xiaomi Mi MIX 3 verkar bekräftade och vi kunde se dem i september (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: De vackra löftena om Xiaomi Mi MIX 3 verkar bekräftade och vi kunde se dem i september (foto)

Under de senaste dagarna har vi pratat flera gånger om nästa topp i Xiaomi-sortimentet, Mi MIX 3som kan vara det första av det kinesiska företaget att integrera en infällbar främre kameraundvika närvaron av hack. För icke-älskare av det diskuterade övre “hacket”, rapporterar vi idag ytterligare tröstande nyheter, som skulle stödjafrånvaro av hacket till förmån för popup-kameran.

Bilden du kan observera i galleriet hänvisar till en affisch som förmodligen är tillägnad Xiaomi Mi MIX 3: vi kan tydligt urskilja konturerna av smartphonen och den infällbara främre kameran, i samma stil som Vivo NEX. Även under mottot “Ljuset från Mi“, kan vi se det påstådda inlämningsdatum enhet, programmerad för nästa september.

Vi upprepar det Inte vi är säkra påäkthet av affischen, men vi måste verkligen erkänna att det det är konsekvent med den information som läckt ut de senaste dagarna. Vi kommer definitivt att återkomma för att uppdatera dig så snart vi har nyheter om enhetens design och presentationsdatum.

Relaterade artiklar

Back to top button