De troliga specifikationerna för Nokia 2 hittar en första bekräftelse tack vare AnTuTu (foto)

Sedan många månader tillbaka har det gått rykten om Nokia 2en klassiker nybörjarnivå riktigt låg i specifikationer, såväl som i pris. Under den senaste och en halv månaden har dock d.v.s rykte ei läcka dom är intensifieraett tecken på att presentationen och ankomsten på marknaden äger rum närmar sig mer och mer. Den första informationen om de tekniska specifikationerna är nu ny bekräftelser tack vare AnTuTu.

Verkligen en kodnamnad smartphone Nokia TA-1035hänförlig till modell 2 av det finska varumärket, tittade ut på det berömda riktmärket och bekräftade att SoC som kommer att utrusta det kommer att vara Qualcomm Snapdragon 212assisterad av en enda GB RAM och från 8 GB internminne. De främre och bakre fotosensorerna skulle vara från 5 och 8 megapixlarAndroid-version 7.1.1 Nougat och skärmen skulle ha en upplösning på 720 x 1 280 pixlar (diagonalen är inte specificerad, men den bör sätta sig mellan 4,7″ och 5“).

Kort sagt, på inget sätt ett maktmonster, men om utgångspriset blir $99 som det ryktas kan det åtminstone vara en enhet anständig i marknadens ultraekonomiska område, också tack vare det troliga batteriet på 4 000 mAh.

Vi lämnar dig nedan i galleriet också i framställa publicerad för en tid sedan av @evleaks.

Relaterade artiklar

Back to top button