De tre varianterna av Huawei Mate 10 kanske inte är vad du förväntar dig

Note: We hope you enjoy reading this article: De tre varianterna av Huawei Mate 10 kanske inte är vad du förväntar dig

Som redan avslöjats för några dagar sedan bör den nya Huawei Mate 10-serien komma ut på marknaden i tre olika varianter – standard-, Proffs Och Gräl -, men de kanske inte blir precis som vi har tänkt oss dem hittills.

Tvärtemot den information som lämnats av evleaksbåde visa av den normala varianten att den av Lite-versionen endast ska ha upplösning Full HDmed en diagonal från 5,9″. En av skillnaderna mellan de två varianterna bör vara dubbel kamera märket bak Leicamed objektiv med f / 1,6 bländare, endast tillgängligt på standard- och Pro-modeller, men inte på Lite.

På tal om Pro-varianten talas det fortfarande om en upplösningsskärm QHDmen med teknik AMOLED. Processorn ska alltid vara den kraftfullaste Kirin 970och som nämnts kommer även kamerafacket att vara identiskt med den vanliga modellen.

En märklig skillnad kan vara relaterad till fingeravtrycksläsaresom skulle kunna integreras på frontknappen för standard Mate 10, medan den bör flyttas till bak- på Pro-varianten, på grund av den senares “full-screen”-design.

Kort sagt, det är verkligen mycket kött på elden, men sanningen om dessa och andra detaljer kommer att avslöjas först vid tidpunkten för officiell presentationsom äger rum den 16 oktober i München.

Relaterade artiklar

Back to top button