De tekniska egenskaperna hos Xiaomi Mi5s har läckt ut: den kommer att ha kraft att sälja! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: De tekniska egenskaperna hos Xiaomi Mi5s har läckt ut: den kommer att ha kraft att sälja! (Foto)

Det har gått två månader sedan vi senast hörde talas om Mi5s: Under tiden Xiaomi den stod inte stilla, men ny information från Kina väcker bara intresset för den här enheten på nytt; idag pratar vi om tekniska funktioner av en “exklusiv version”.

Det är därför troligt att det kommer fler versioner av smartphonen, som det var för Mi5 Extreme. Den som just läckt kommer att ha en skärm 5,15″ (förmodligen böjd) med 3D Touch, en SoC Qualcomm Snapdragon 821 med 2,4 GHz CPU och GPU Adreno 530 klockad till 650 MHz, hela 6 GB LPDDR4 RAM och 256 GB av UFS 2.0 internminne.

En fullbordar bilden backkamera 16 megapixel med PDAF och 4-axlig optisk stabilisator, kan spela in video i 4K vid 30 fps, stöd för NFC, GPS, A-GPS, GLONASS, Bluetooth 4.2, dubbla nano SIM-kortplatsoch en batteri 3 490 mAh som kan dra fördel av snabbladdning Quick Charge 3.0 av Qualcomm tack vare dörren USB-C.

LÄS ÄVEN: MIUI 8, vårt test på Xiaomi Mi5

Enheten kommer att vara ofta endast 7,25 mm e kommer att väga 147 g; med hänsyn till pris (som lovar att vara salt) e utgångsdatumIstället måste vi vänta på ett officiellt tillkännagivande från Xiaomi, som vid det här laget hoppas inte kommer att dröja för länge. Nedan hittar du det fullständiga tekniska databladet som dök upp på det kinesiska sociala nätverket Weibo.

Relaterade artiklar

Back to top button