De starkaste och mest lätta att reparera smartphones 2017? Den stora myndigheten i frågan väljer dem (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: De starkaste och mest lätta att reparera smartphones 2017? Den stora myndigheten i frågan väljer dem (video)

Våra Smartphone Awards 2017 har belönat de modeller som har utmärkt sig i de främsta kategoriersom inte gör något annat än att spegla kriterier utvärderas av var och en av oss när vi väljer för inköp. Makt, autonomi, design, valuta för pengarna. Något saknades dock, a ofta underskattad faktormen som kan vara avgörande i de mest olyckliga situationer: den motstånd till fall och olika misshandel.

Och vilken mer auktoritativ åsikt än den Zackpå YouTube-kanalen JerryRigAlltkan vi ta dig tillbaka för en övergripande översikt, inte bara på smartphones mer motståndskraftig av 2017, men också de lättare att reparera av vem har en god dos manuella färdigheter?

Under året som precis slutade torterade Zack dussintals modeller bland de mest efterlängtade, berömda och utbredda, därför måste hans åsikt tas i beaktande. 2017 var året för bakstycket i glasädelt och värdefullt material, men också extremt ömtåligvilket är anledningen till att det inte är konstigt att handflatan av smartphones mer motståndskraftig gå till en enhet som är helt byggd metallaka Nokia 6.

Däremot ömtåligare av allt var det HTC U11, på grund av några konstruktiva val från den taiwanesiska tillverkaren som inte övertygade den gode Zack.

Går vidare till den större potentialen gör det själv repareradet bästa priset någonsin gick till Google Pixel 2 (XL), tack vare lätt att byta ut pekskärmspanelen helt enkelt genom att öppna enheten, förutom närvaron av en metallplatta för att skydda de inre komponenterna, vilket minskar risken för oavsiktlig skada under demonteringsfasen. Särskilt omnämnande även för Samsung Galaxy Note 8 och LG G6 och V30, vars bakpanel är relativt enkel att reparera, en riktigt låga kostnader i DIY.

Precis motsatsen kan sägas för 2017 års utbud av iPhones: Apple har valt att göra det helt ej reparationsbar skada på bakkroppen, trots att glaskonstruktionen gör den mycket ömtålig och benägen att gå sönder av alla slag.

Ett absolut val skyllde på från Zack, för att han går till konsumenternas nackdel, vilket tvingar dem att göra mycket dyra reparationer eller till och med köpa en helt ny enhet i händelse av allvarlig skada. Slutligen berömde Zack reaktivitet av BlackBerry i avhjälpande till en konstruktiv defekt i hans KEYone, medan enheten mer innovativa – återigen ur motståndets perspektiv – det var HTC U Ultra, för valet av att integrera en frontpanel i safirglasmycket mer motståndskraftig mot repor än traditionellt härdat glas.

Relaterade artiklar

Back to top button