De skapar en svärm av militära drönare tack vare AI –

Drönare används som ett spaningsverktyg, till exempel för att kartlägga terräng eller visualisera möjliga mål för en attack. Men den här gången gick Israel ännu längre och använde svärm av drönare för militär upptäckt, identifiering och strejkoperationer, vilket var första gången som ett sådant antal drönare användes för att inleda ett militärt anfall.

Vikten av AI

Denna svärm fungerar tack vare Artificiell intelligens system, för på grund av det stora antalet drönare kan de inte kontrolleras av så många människor. För en månad sedan användes en robot på detta territorium, vilket krävde en person för att kontrollera den och kontrollera en maskingevär som var fäst vid dess struktur, men som kunde göra rörelser autonomt och till och med självförstöra.

Andra länder som används obemannad fordon för att attackera sina mål i andra konflikter, vilket visar att tekniken alltmer används i krig.

Med denna svärm av drönare, han för första gången att den militära tekniken förknippad med drönare började fungera helt automatiskt tack vare artificiell intelligens.

Optimalt prestandasystem

Det faktum att det fungerar genom detta system innebär att medan ett fåtal enheter förstörs under strid, resten kan fortsätta deras arbete. Denna artificiella intelligens fungerar tack vare datamottagning skickas från låg omloppsbana av jorden av olika satelliter, andra drönare, mark- och luftfordon.

Detta land har introducerat sin militära teknik i strukturer för artificiell intelligens under de senaste åren. förlängning moderna datorer. Tack vare dessa system kan olika uppgifter utföras mycket snabbare, vilket sparar mycket tid och går om andra länder i tillämpningen av dessa teknologier.

Drönare

Det finns föreningar som är helt mot automatiska vapen, eftersom de ser sig själva som livsödande maskiner. Många tror att dessa robotar strider mot mänsklighetens principer och inte respekterar rättigheterna. Vi lever i en ny era där det traditionella gradvis flyttas åt sidan och ger vika för en era där tekniken är huvudpersonen.

Det hålls reklamkampanjer och demonstrationer i andra länder för att prova främja denna rörelse och öka medvetenheten i de länder som använder denna teknik i sina konflikter.

Relaterade artiklar

Back to top button