De senaste ryktena om priset på OnePlus 6 verkar överdrivna för oss

Note: We hope you enjoy reading this article: De senaste ryktena om priset på OnePlus 6 verkar överdrivna för oss

OnePlus 5T (öppningsbild) lanserades i november förra året till samma pris som OnePlus 5, det vill säga på den internationella marknaden, $499 för 6/64 GB-modellen e 559 $ för 8/128 GB. Ett nytt rykte med ursprung från Kina vill nu avslöja priset på den framtida OnePlus 6, i en hypotetisk variant från 8/256 GBvilket skulle kosta bra $749.

Detta är en ökning med cirka 200 $ jämfört med dubbla lagringsutrymmet, men fortfarande överdrivet. Det är sant att de två smartphones kommer att vara tekniskt olika med den nya Snapdragon 845 att vara mästaren, men även med tanke på just detta verkar det för oss vara en för hög prisökning. Bland annat bara förra året olika läcka hypotesen enorma ökningar även för OnePlus 5, ökningar som sedan inte realiserades.

Dagens rykte skulle också bekräfta några av smarttelefonens specifikationer, bland vilka, utöver de som redan är listade, en dubbla bakre kamera från 16 + 20 megapixlari linje med tidigare resolutioner, och en 6,2 tum skärmsom som vi redan vet kommer att vara värd för en hack överst på displayen.

Faktum är att vi påminner dig om dessa bilder som läckte ut för några månader sedan, som hittills representerar den bästa idén vi har gjort av design av den kommande OnePlus 6.

Det säger sig då att, även om man antar att den existerar, kommer 8/256 GB-varianten definitivt inte att vara den enda som finns tillgänglig. Vi kommer nog alltid att utgå från 6/64 GBom så bara av prisskäl. Hur mycket tycker du att det senare borde kosta?

Relaterade artiklar

Back to top button