De senaste Huawei P9-teasers pekar i riktning mot svartvitt (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: De senaste Huawei P9-teasers pekar i riktning mot svartvitt (foton och videor)

Vad kommer de två bakre kamerorna av Huawei P9? Frågan är mer än legitim, och svaret kanske inte är självklart. Instinktivt, med tanke på att Huawei redan har gjort en liknande smartphone (med märket Honor, för att vara exakt), skulle man kunna tänka sig effekter av Återfokusera efterfotografering och andra efterbehandlingssystem, men sista ordet är inte sagt.

Vi vet att i de två sensorerna finns Leicas hand, ett ledande företag i branschen, men utöver detta har vi aldrig haft överdrivna ledtrådar, om inte något som tyder på en bred kontroll av exponeringstider eller möjligheten att komponera tillsammans fler bilder. På senare tid har dock ledtrådarna i riktning mot svartvitt. Nedan hittar du faktiskt en video som utgår från livliga och färgstarka scener, och sedan övergår till svartvitt till slut, och följande bilder är lika vältaliga, så mycket att vi nästan tar denna funktion för given.

LÄS ÄVEN: Huawei P9 presenterade: dubbel Leica-kamera, fyra versioner, superbatteri och massor av foton

I och för sig kan det tyckas trivialt, något som med ett enkelt filter fortfarande kan uppnås, men utöver att det inte är riktigt samma sak, litar vi fortfarande på Huawei och Leica och väntar på att se implementeringen innan vi gör bedömningar; nu är det trots allt bara en dag kvar att lansera smarttelefonen.

Relaterade artiklar

Back to top button