De officiella Clear Views av Galaxy S9 har redan avslöjats: designen är fortfarande bekräftad, men nya ledtrådar om färgerna? (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: De officiella Clear Views av Galaxy S9 har redan avslöjats: designen är fortfarande bekräftad, men nya ledtrådar om färgerna? (video)

MobileFun – Brittisk nätbutik som sysslar med tillbehör till mobila enheter – har redan kunnat lägga vantarna på skalen Officiell Cler View of Galaxy S9 och S9 +, de två efterlängtade flaggskeppsmodellerna från Samsung för första delen av 2018. Designen av de nya enheterna har avslöjats i flera veckor nu, men det är möjligt att samla någon annan ledtråd tack vare videon tillägnad Clear View, såväl som många bekräftelser.

Med början från storlek av Galaxy S9 och S9 +, som spår nästan exakt de av föregångarna. Bevis? Försök att infoga S8 och S8 + i den nya Clear View och se hur bra de gör det. Nyheten, redan allmänt tillkännagiven, gäller bakdelen, där fingeravtrycksläsare den kommer att hitta en mer lämplig plats, det vill säga under den fotografiska sensorn, förutom implementeringen av en dubbel kameraendast för S9+-modellen.

En opublicerad ledtråd skulle istället kunna representeras av färger av omslagen. Förutom kanon svartär också närvarande blå, rosa guld och speciellt, altfiol.

Kommer dessa att vara färgerna vid lanseringen av nya Galaxy S9 och S9+? Lansering som förmodligen kommer att äga rum nära presentationen den 25 februari på MWC 2018, vilket rapporterats av skyddsfilmen för fri sikt – och redan bekräftat av Samsung själv.

Relaterade artiklar

Back to top button