De nya Pixel 3s fortsätter att simma i Android-kodens avlägsna djup

Note: We hope you enjoy reading this article: De nya Pixel 3s fortsätter att simma i Android-kodens avlägsna djup

De mest passionerade bland er kommer att veta hur Google tycker om att ge kodnamn inspirerade av nomenklaturen fiskarter till de smartphones som du producerar. De nya Pixel 3s är inget undantag, tvärtom stoltserar de med rekordet för den tidigaste observationen, med tanke på att de hittades i Android-koden även i oktober 2017, några dagar efter lanseringen på marknaden av Pixel 2-föregångarna.

I början var det tre, alltså krysslucka, blå linje Och albacoreaf de senare gick dock snart förlorade, medan krysslucka Och blå linje de har gradvis visat sig mindre och mindre blyga. Till och med nyligen har de varit det finns i AOSPbåde individuellt och tillsammans, vilket i allt högre grad bekräftar hypotesen att dessa är kodnamnen för de nya Pixel 3 och Pixel 3 XL – i källan hittar du länkarna till de senaste referenserna i koden.

För närvarande har Google dock varit bra på att upprätthålla sekretess om de båda anordningarnas egenheter. Design har inte haft några hemligheter på ett tag, men när det gäller hård- och mjukvaruöverraskningarna Big G har i beredskap för oss, famlar vi fortfarande i mörkret.

Det är inte ens klart chej av de två heller krysslucka och vem blå linjeäven om man tittar på storleken på fisken, blå linje det verkar vara störst, därför är den stora misstänkte Pixel 3 XL. Vi är dock säkra på att mysteriet inte kommer att vara mycket längre.

Relaterade artiklar

Back to top button