De nya Google-produkterna kommer inte till Italien före 2017 (Chromecast Ultra exkluderat)

Note: We hope you enjoy reading this article: De nya Google-produkterna kommer inte till Italien före 2017 (Chromecast Ultra exkluderat)

Exklusive Chromecast Ultra, som kommer till novemberoch Google Home, som det är inte riktigt förväntat för vår marknad kommer alla andra produkter som Google presenterar idag, nämligen Pixel och Pixel XL, Daydream viewer och Google WiFi, inte att anlända till Italien före det nya året.

Detta bekräftas av både Repubblica och Corriere della Sera, båda närvarande vid presentationen i London som hölls av Google, så vi har ingen speciell anledning att tvivla på det, särskilt när det gäller Pixel-smarttelefoner, för vilka Italien inte var bland de länder som planerats för lansering. .

Svårt att tänka på ett misstag med tanke på att lanseringen 2017 bekräftades av flera källor, så vi måste bara sätta vår själ i fred. Faktum kvarstår dock att, särskilt tack vare webbutik, de två pixlarna kan dyka upp innan det nya året på vår marknad, vilket vi självklart kommer att prata om i sinom tid. Det är dock synd att Google, i sin strävan att “hjälpa alla”, alltid glömmer bort Italien (och inte bara henne), eller åtminstone ofta förflyttar det till bakgrunden.

Relaterade artiklar

Back to top button