De nya funktionerna i Galaxy Note 4 fingeravtrycksläsare

Note: We hope you enjoy reading this article: De nya funktionerna i Galaxy Note 4 fingeravtrycksläsare

Dag efter dag läcker ny information om funktionerna i Galaxy Note 4, som kommer att presenteras av Samsung den 3 september, två dagar före starten av IFA 2014. Idag pratar vi om fingeravtrycksläsaren, som enligt en pålitlig källa verkar att ha fått en uppdatering, vad gäller mjukvara för att göra den ännu mer användbar.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy Note 4: kameran

Igenkänningssystemet kommer att vara samma Synaptics Natural ID som integrerar fingeravtrycksigenkänning av hemknappen, med parallell igenkänning av skärmen på samma finger. Faktum är att det verkar som att genom att svepa fingret, inte bara på tangenten, utan också på skärmen (där det anges av animationen) blir igenkänningen mer exakt. Detta verkar även gälla Galaxy S5 och Galaxy Alpha och därför uppmanar vi våra läsare att ge oss lite feedback om det i kommentarerna.

Den riktiga nyheten gäller dock programvaran som kommer att integrera två nya funktioner. Vi kunde logga in på våra favoritwebbplatser med fingeravtrycket (webbläsaren frågar om vi vill koppla dem) och starta olika applikationer genom att dra olika fingrar på fingeravtrycksläsaren.

Dessa två funktioner kommer att kallas Webbloggning Och Fingeravtrycksgenvägar.

Relaterade artiklar

Back to top button