De möjliga specifikationerna för OnePlus 6 finns på detta blad

Note: We hope you enjoy reading this article: De möjliga specifikationerna för OnePlus 6 finns på detta blad

De påstådda specifikationerna för OnePlus 6 har läckt ut på nätet, enligt vad som rapporterats av TECH / storlek nästa topp i sortimentet av det kinesiska företaget bör vara en 6,28 tum AMOLED FHD + (1 080 x 2 280 pixlar) in 19:9med Snapdragon 845, 6 GB RAM Och 128 GB internminne.

På baksidan hittar vi två kameror från 16 och 20 megapixlarbåda med f / 1,7medan framför en enda kamera från 20 MP f / 2.0. Batteriet stannar kl 3 450 mAhmedan tjockleken anges i 7,5 mm och vikten in 175 gram. Operativ system: Android 8.1 Oreo.

Det finns inget särskilt misstänkt med denna spegel, som bättre eller dåligt motsvarar tanken som vi redan hade gjort av OnePlus 6. Det är bara värt att notera den ovanliga parade 6/128 GB, som skulle öppna dörrarna till en version från kl. 8/256 GB, vilket kan bli ovanligt dyrt. Vi vet dock inte källan till dessa specifikationer, och vi kan inte heller garantera dess tillförlitlighet, och det faktum att de verkar rimliga behöver inte betyda att de är autentiska.

När det gäller design smartphone, tenderar vi fortfarande att tro att bilderna läckte ut för en tid sedan, vilket vi föreslår igen i den inledande bilden av samma artikel.

Relaterade artiklar

Back to top button