De mest värdefulla kryptovalutorna i världen –

Bitcoin är utan tvekan mest populära och väl är en världsberömd kryptovaluta. Det är dock inte den dyraste. Sedan dess födelse 2009 har dess utveckling kapitaliserats, med resultatet att även vissa institutioner har tillåtit denna valuta att användas som en form av betalning. Det är för närvarande prissatt till 28 444 $ per enhet. Denna valuta har andra liknande valutor med praktiskt taget samma pris.

Det finns tusentals befintliga kryptovalutor, men i sin tur har de flesta av dem en minimal kostnad, och det finns flera som kostar mycket pengar och är de mest populära. De mest kända är Bitcoin eller Ethereum, men det finns andra som inte är så välkända för allmänheten som också intressant när man investerar. Här presenterar vi de fem mest värdefulla kryptovalutorna idag:

Blipcoin

Med meningen 164 278 $ , Det mest värdefull kryptovaluta på marknaden. Den är mindre än tre månader gammal och har en initial kostnad på över 500 000 $. Ytterligare information om denna kryptovaluta är okänd, men på grund av dess höga värde är det säkraste att tills den sjunker ytterligare kommer den inte att användas för drift och investeringar.

42 mynt (42)

Det är den kryptovaluta som för närvarande har störst värde i världen. för Blipcoin fast inte den mest kända. Dess låga popularitet beror på att den har nästan noll marknadsstorlek. Dess nuvarande värde är 76 016 $, men när denna kryptovaluta föddes nådde den nästan 800 000 USD i priset.

kryptovaluta

RSK Smart Bitcoin (RBTC)

Detta mynt har ett pris som nästan liknar Bitcoin, totalt $33 441 exakt. Denna valuta är i omlopp av många människor, eftersom den används för investeringar, vilket framgår av dess höga marknadskapacitet. Hon hade ett minimum på drygt 6 000 dollar, men hon kunde återhämta sig och är nu ett av de ledande företagen i värde.

X-projekt

Detta mynt har för närvarande ett värde från $30,357 även om ett faktum bör noteras, nämligen att detta mynt för mindre än 24 timmar sedan var värt nästan 50 000 $, så det kraschade nästan 42%. Precis som med 0,006-myntet är detta mynt praktiskt taget oanvänt och har en marknadsvolym på XNUMX.

Relaterade artiklar

Back to top button