De läckte till andra funktioner i Xiaomi Mi 12 –

För några veckor sedan, när Qualcomm presenterade den nya Snapdragon 888+, teasade hårdvaruföretaget också nästa generations flaggskeppskretsuppsättning. Den nya processorn, som kommer att bli ledaren för linjen nästa år, är utsedd till sm8450 (även om den förmodligen kommer att heta Snapdragon 895), och det är logiskt att den kommer att presenteras i slutet av året, om bara en några veckor. framför den nya premiummobilen från Xiaomi.

Bra processor, stor kamera och bättre batteri

Enligt den strategi som följs av varumärket i sina flaggskepp, får vi oss inte att tro att Snapdragon 895 inte är den chipset som är installerad i Xiaomi Mi 12 är den första telefonen i världen att släppa den. För säkerhets skull, i morse kom den berömda informanten Digital Chat Station till Weibo för att bekräfta denna telefondetalj och samtidigt avslöja mer information om den framtida telefonen.

Enligt bloggaren började den nya Xiaomi-terminalen, med kodnamnet 2201122C, dyka upp i olika delar av nätverket och visade några av dess egenskaper. Eftersom det nämns att den kommer att vara utrustad med SM8450-plattformen kan det antas att denna modell kommer att vara Xiaomi Mi 12. Enligt rykten kommer i år åtminstone standardversionen och Pro-versionen att finnas till försäljning, där: Dessutom Snapdragon 895 , telefonen kommer att ha ultrasnabb laddning, en ultrahögupplöst kamera och en snygg display.

rykten Xiaomi M i12 Enligt Om vi ​​tittar på alla läckor kring enheten kan dessa uttalanden dölja sig snabbladdningskabel över 120W , toppen nåddes förra året av Xiaomi Mi 10 Ultra. Men vi kan också förvänta oss att trådlös snabbladdning ökar och blir den största fördelen med en märkesenhet.

När det gäller kameradelen har det länge ryktats att det är det jag är 12 kommer att bli den första telefonen i världen med 200 megapixel Samsung S5KGND-sensor , vilket skulle stämma överens med informationen från Leakster. Till detta lägger vi närvaron LTPO-skärm som den som kommer att finnas i iPhone 13 med lägre strömförbrukning och med en adaptiv uppdateringsfrekvens från 1 till 120 Hz, beroende på användningsfallet.

Mobiltelefonen kommer i december, så det finns fortfarande mer än tillräckligt med tid för att samla in läckor.

Relaterade artiklar

Back to top button