De hemliga rummen i Samsung-montern på CES 2018 dolde den första hopfällbara smartphone-prototypen

Note: We hope you enjoy reading this article: De hemliga rummen i Samsung-montern på CES 2018 dolde den första hopfällbara smartphone-prototypen

Under det nyligen avslutade CES 2018 i Las Vegas gjorde Samsung sin egen känsla närvaroavtäcker en ny serie bärbara datorer och cabriolet, en intressant smart whiteboardtavla, en 85-tums QLED 8K-panel och, viktigast av allt, den häpnadsväckande The Wall. innovativt och avantgarde, men kanske av lite intresse för ivrig fans av världen smartphonesom istället väntar med spänning Mobile World Congress i slutet av februari.

I verkligheten är dock vändningarna mer dold och hemlig av stå av Samsung i Las Vegas har dolt och bevakat en prototyp som lägger grunden för att störa det mobila landskapet under de närmaste åren. Vi hänvisar till hopfällbar smartphone av den koreanska jätten, under utveckling under lång tid, men som närmar sig en slutlig formförmodligen med utsikt över 2019.

Den ökända prototypen – vars slutliga namn kan vara Galaxy X – har varit föremål för en Turné reserverad för ett fåtal utvaldahålls bakom stängda dörrar och i stor hemlighet.

Inte tillräckligt med tanke på att viss information har läckt ut: enligt källorna skulle smartphonen för närvarande presentera en 7,3″ OLED-skärmmed krökningsradie inuti 0,1 mm och utsida 0,5 mm. På en teknisk nivå ser den inre krökningen ut som enklare och effektivare ska implementeras, varför det verkar som att Samsung går i denna riktning.

Den koreanska jätten har också redan framgångsrikt utsatt sin prototyp för en serie tester, för kontrollera dess motstånd över tid till kontinuerliga påfrestningar, garanterar åtminstone 200 tusen böjer sig. Samsung kommer säkert att behöva lösa flera huvudvärk innan sådan teknik blir det redo för massproduktion utan att ge sidan åt allvarliga problem, men det är verkligen intressant att fortsätta följa utvecklingen på långt håll av sådan lovande teknik.

Relaterade artiklar

Back to top button