De första testerna på autonomin hos Galaxy S4 är mycket lovande

Note: We hope you enjoy reading this article: De första testerna på autonomin hos Galaxy S4 är mycket lovande

Med en full HD Super AMOLED-skärm, en kraftfull processor Snapdragon 600 (inga tester för de ouppnåeliga Exynos för tillfället) en 2 600 mAh batteri, Galaxy S4 förväntas inte svika när det gäller autonomi, och den nya toppen av sortimentet Samsung verkar verkligen kunna leva upp till de höga förväntningarna på den. Han kommer definitivt inte att kunna undergräva det heliga monstret som är Razr Maxxoch även Galaxy Note II fortsätter att förbli något högre, men i princip den ökända “arbetsdagen” ska man kunna ta hem den utan problem. Faktum är att om du inte överdriver det för mycket i användningen av smartphonen (vilket är nästan omöjligt, åtminstone i början), kommer det förmodligen att vara möjligt ladda den också var 2-3 dag.

Vi lämnar dig därför till bilderna av de individuella testerna (konversationstid, surfning och videouppspelning), och inbjuder dig att konsultera länken till källan om du vill se alla undersökta modeller (listan är riktigt lång).

Det är värt att notera att enligt dessa tester HTC One visade sig vara i paritet om inte överlägsen till Galaxy S4 (särskilt i webbsurfning som varar en riklig timme längre): i verkligheten verkar det finnas motstridiga åsikter om HTC-smarttelefonen och vissa klagar till och med över ett räckvidd under genomsnittet. Vi vet därför inte om det är ett problem med icke-optimering av firmware, som redan har hänt för kameran, eller om det beror på själva testerna: vi kan absolut inte överväga resultaten av GSMArena så uttömmande för ingen av dem, och vi reserverar oss för en slutgiltig bedömning först efter att ha provat den slutliga versionen av båda smartphones.

Relaterade artiklar

Back to top button