De första stulna bilderna av Google Pixel 3 XL dyker upp: hejdå panda, välkommen isbjörn!

Note: We hope you enjoy reading this article: De första stulna bilderna av Google Pixel 3 XL dyker upp: hejdå panda, välkommen isbjörn!

Låt Google vara hellre kom igen i design- och tillverkningsprocessen av nya Pixel 3 är det nu uppenbart för alla, i ljuset av de många rykte Och läcka som har funnits en tid och som på senare tid har intensifierats ytterligare. Men se redan a prototyp i kött och blod, förmodligen ett par månader efter lanseringen, var det inte så lätt förutsägbart.

Här är den istället Pixel 3 XL i det förra levande bilder, rapporterat av en användare av XDA-forumet, som på något sätt hade turen att ha det i sina händer. Enheten visar sig arbetssättdärför är det inte bara en fråga om en mockup, men en fullfjädrad förproduktionsenhet. Tyvärr dock utför inte kängadärför är det inte möjligt att fördjupa hårdvaran ytterligare (vi känner bara till minnet från 4/64 GB) och programvara.

Istället är det möjligt att jämföra design med informationen som hittills läckt, noterar det passar ihop nästan till perfektion.

Längst fram är här det mycket diskuterade hack och den dubbel stereohögtalaremedan det på baksidan finns enkel fotosensor och den fingeravtrycksläsare. Notera också färgen totalt vitsom överger den ikoniska sammanställningen mellan svart glasinsats och vit metallfärg – kärleksfullt kallad Panda – som hade präglat de tidigare generationerna av Pixel (och som du ser på öppningsbilden). Enligt rykte Det skulle dock inte vara den enda färgen som finns tillgänglig vid lanseringen.

Relaterade artiklar

Back to top button